Over ons

Onze geschiedenis begint in het jaar 2000, wanneer Cor Heutink en Gert Heij elkaar ontmoeten. Drie jaar later zijn ze gestart vanuit de zolderkamer, waarna het bedrijf is uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Niet door de drang alsmaar te groeien, maar juist door kundig advies en het vertrouwen van onze klant. Heutink & Heij Hypotheken & Verzekeringen en Bonthuis & Timmerman hebben de krachten gebundeld sinds 2013. Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan en worden steeds meer één.

Het uit handen nemen van de zorgen bij het afsluiten van een hypotheek of een verzekering is waar wij voor staan en in geloven. Dit zie je terug in de service die wij onze klanten bieden. De onafhankelijkheid koesteren wij, want hierdoor heb jij meer keuzevrijheid en kan je veel kosten besparen. Je hebt het recht om te weten en begrijpen waar je je geld exact aan uitgeeft en dat je niet meer betaalt dan nodig is. Het is immers jouw geld, het zijn jouw spullen, het is jouw bedrijf, jouw leven.

Voor advies over verzekeringen en hypotheken zit je bij ons helemaal goed. We streven ernaar een langlopende relatie op te bouwen, waarin vertrouwen voorop staat. Daarom zijn we via meerdere kanalen goed bereikbaar en helpen we je snel en waar we maar kunnen.

Heb je een mooi huis gezien dan kun je bij ons binnenstappen of snel een hypotheekgesprek inplannen. Druk met werk en privé overdag waardoor je alleen ’s avonds beschikbaar bent? Bij ons geen probleem, in overleg kan een afspraak buiten kantoortijden ingepland worden. Het eerste gesprek, waarin we oriënteren wat de wensen en mogelijkheden zijn, is altijd voor onze rekening.

We zien je graag in ons pand aan de Pr. Julianastraat 3 in Genemuiden. Tot snel!?

 

Ons team